Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Ευκολο cheesecake


  Eυκολο cheesecake





   υλικα:
 για τη βαση
 200 γρ. μπισκοτα τυπου πτι μπερ
 110 γρ. βουτυρο λιωμενο (οχι καυτο)

 για τη γεμιση
 300 γρ. τυρι κρεμα τυπου Φιλαδελφεια
 300 γρ. κρεμα γαλακτος χτυπημενη σε συνταγη
 1 συσκευασια μαρμελαδα φραουλα ή κερασι


   εκτελεση:
  Προθερμαινουμε το φουρνο στους 180 βαθμους. Τριβουμε τα μπισκοτα στο μπλεντερ, τα βαζουμε σε ενα μπολ και προσθετουμε το λιωμενο βουτυρο. Αφου γινει μια μαζα, παιρνουμε μια φορμα δακτυλιδι 20 εκ. και πιεζουμε το μειγμα στον πατο μεχρι να απλωθει καλα. Βαζουμε τη φορμα στο φουρνο και ψηνουμε για 10-12 λεπτα. Αφηνουμε να κρυωσει καλα. Αναμειγνυουμε το τυρι κρεμα με την σαντιγι απαλα. Στρωνουμε τη γεμιση μεσα στη φορμα και απο πανω τη μαρμελαδα με απαλες κινησεις. Αφηνουμε στο ψυγειο για 4 ωρες περιπου ξεφορμαρουμε πριν σερβιρουμε.

                                                                                                                         Καλη ορεξη!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου